vrijdag 29 mei 2009

Koolmijnen Blegny


Hallo bosklassen-fans !

De techniek staat niet stil. Terwijl we op weg zijn van Blegny naar huis, ben ik hier nog vlug een verslagje aan het schrijven over onze namiddag...

Zoals jullie wisten, gingen we vandaag naar de koolmijnen in Blegny ( in de buurt van Luik).

We zijn daar rond 11 u aangekomen en hebben toen genoten van een lekkere zelfgemaakte lunch. Nog eventjes spelen en dan uiteindelijk om 13 u startten we met de rondleiding. We waren met 2 grote groepen. ( onze school en nog een school uit Tienen). Onze school werd ingedeeld in 2 groepen. Een kleine groep vervoegde de school van Tienen, en de grootste groep ging met juf Natacha en meester Yves mee. In de koolmijnen werd uitleg gegeven door gepensioneerde koolmijnwerkers.

We zijn nu dus op weg van Blegny naar Gistel. Gezien de verkeersdrukte naar Antwerpen, rijden we via Brussel. We hopen dat we op tijd in Gistel geraken. (vanaf 18 u)

Ik zou ondertussen ook iedereen willen bedanken die onze blog heeft gevolgd en reacties hebben geplaatst. We gaven jullie reacties door aan de kinderen, zo bleef het thuisfront toch niet zo ver weg. Ik ben bijna 100% zeker dat we dit volgend jaar opnieuw zullen doen.. plaats deze blog bij je favorieten en volg ons volgend jaar vanaf 17 mei !

Tot later en vele groetjes,

Juf Mieke

Geen opmerkingen: