dinsdag 14 mei 2013

Nieuws van de nieuwkomer...

Beste collegaatjes, beste ouders,
Ik was blij ook eens mee te kunnen op bosklassen! Van de kleine kleuters naar de grootste van de lagere school is voor mij een hele stap. Velen onder hen herinner ik me nog goed van hun kleuterjaren en dat maakt het voor mij heel tof om ze nu, zo'n 5 of 6 jaar later terug van zo dichtbij bezig te zien!
't Is een hele ervaring, ik geniet van de toffe bende! 't Zijn een voor een allemaal sympathieke, sportieve en toffe kinderen!
Vele groetjes aan allen!
Mieke Willems.

4 opmerkingen:

Sabine Depoorter zei

en dat allemaal in je "WBW"!!!

Juf Christine zei

Hoi Hoi,

Leuk je te horen en te zien collega.
Geniet maar van je bosklassen !

Tot vrijdag

juf Régine zei

Dag Moatje,
Zo te zien al volledig geintegreerd...
We missen je hier wel een beetje in De Klimop.
Vandaag gaan we naar juf Christines (volgens juf Natacha haar regeltje "jimmy's auto's" hoeft er geen afkappingstekentje na Christine)boerderij. De zon schijnt een beetje in Gistel, hopelijk blijft de regen weg boven Leffinge! Veel groetjes van je nichtje Katrien.
Groetjes uit het verre Westvlaamse Gistel, geniet nog van jullie bossige klassen en doe de groetjes aan Yves, Mieke en Bart en een dikke knuffel aan alle schatjes
Régine

Kelly Dildick zei

Hey Mieke

Blij dat je het zo goed stelt (en natuurlijk voor de anderen ook). Nog een nachtje slapen en dan kom ik ook eens een kijkje nemen. Groetjes aan iedereen!!

Normaal zou ik voor de middag moeten aankomen, maar heb toch mijn lidkaart van Touring meegenomen voor de zekerheid!