donderdag 22 mei 2014

Bezoekje aan de bosklassers!

Deze morgen vertrok ik om 06u40 richting Marcourt. Na 25 minuten file en twee omleidingen werd ik om 11u10 enthousiast ontvangen door een zwaaiende juf Katrien. Na het lekkere middagmaal (couscous met wortelen en kip) begonnen we aan de sportproeven waarbij het weer ons gunstig gezind was. Na enkele 'bloopers' van de leerlingen werden de proeven afgesloten met een hoogtepunt waarbij meester Yves bijna op de grond werd gelegd door juf Katrien. Velen vinden het spijtig dat de bosklassen slechts een week duurt. Dit kan alleen maar betekenen dat ze zich hier super amuseren, wat niet anders kan met zo'n schitterende begeleiders!

Na het avondeten vertrek ik richting Oostende terwijl de leerlingen nog volop zullen genieten van hun laatste avond (hier dan toch). Ik ben ervan overtuigd dat de meesten morgenavond niet in slaap zullen moeten gewiegd worden.

Vele groetjes vanuit de Ardennen!

juf Kelly

1 opmerking:

Juf Katrien zei

Wat een leuke blog met prachtige foto's 👍! Zo te zien genieten jullie van elk moment. Heel veel dansplezier 🎤vanavond! Groetjes van alle kleuters van de 3 de kleuterklas en juf Katrien.