maandag 19 mei 2014

Maandag 19 mei

Hallo iedereen,

We zijn vertrokken aan het zwembad. De reis heeft ongeveer 3 u en 45 min geduurd.
Voordat we vertrokken hebben we een groepsfoto gemaakt bij de bus. Toen heeft onze chauffeur Rudy getuut (om 8 u 25min en 03 sec.). Onderweg hebben we een plaspauze gehouden en toen we bijna aankwamen hebben we liedjes gezongen.. "We zijn er bijna" en "Merci chauffeur..".
Juf Mieke stond ons op te wachten met haar camera om de aankomst te filmen. (Selim en Liam)
We hebben 's middag erwtensoep gegeten. Daarna kwam de lekkere spaghetti en als dessert was er aardbeienyoghurt (wat juf Mieke ECHT NIET lust !) (Bjarne)
Na het eten hebben we een lange wandeling gemaakt van ongeveer 10 km. We zijn vertrokken om kwart voor 2 . De wandeling duurde 4 uur lang (dat was veel te lang !). Tijdens de wandeling hebben we een lange klim gemaakt. We hebben veel mestkevers tegengekomen en een dode meikever. Dan na zoveel uur hebben we toch uiteindelijk de eindmeet gehaald (OEF !!) ( Alessio en Renzo).
Na de wandeling hebben we in de kamers gespeeld en kaartjes geschreven. Dan zijn we rond 18 u 30 gaan eten. Het waren broodjes en ze waren SUPERLEKKER !! Je kon zelf kiezen wat je er op deed.
Er was kaas, hesp, salami en groentjes. Lekker gezond ! ( Britney)
We gaan vanavond rond 20 u een weet- en doekwis doen. We hopen dat het leuk zal zijn. We gaan rond 21 u 30 naar de kamers om te douchen en dan te dromen van de eerste SUPERLEUKE dag. (Tristan)

Vergeet niet om ook eens te luisteren naar de witgroene lijn. Vandaag wordt deze ingesproken door Emiel, Joey, Fleur en Kayo.
Groetjes van ons allemaal !!!!
xxx

PS. Morgen zorgen Laura, Silke, Kyani, Quinten, Pricillia en Julie voor de blog. Lewis, Guillaume, Evelyne en Jelle zullen inspreken op de witgroene lijn.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Droom maar fijn Tristan. groetjes uit Zevekote

Unknown zei

Geniet er van chaisy. Ly mama

Unknown zei

slaap lekker allemaal grtjes brugsebaan