dinsdag 20 mei 2014

Dindag 20 mei.

 
Hallo Thuisblijvertjes ,

Deze morgen hebben we lekker ontbeten. We kregen koffie, thee, chocomelk, cornflakes, lekker brood, kaas, stukje fruit, ..... Mmmmm
Groetjes,
Priscilia.

Gisterenavond was het weet- en doe- quiz. (binnen de minuut).
Ik speelde het spel 'in 't leger'. Ik heb 3 bekertjes kunnen omverschieten met een waterpistool, heb 8 ballonnen kapotgemaakt in het boem-boem-boem-spel.
Na de leuke avond heb ik goed geslapen.
Groetjes,
Silke.

Voor ons lekker ontbijt gaf juf Silke (Everaert van L6B) ochtendgymnastiek. Daarna kregen we een beetje les, gelukkig niet te veel
Kusjes,
Laura.

Het middageten was superlekker. Wortelsoep, waterzooi met vis en rijst. Voor dessert kregen we een chocoladepudding. De saus was heel lekker.
Groetjes,
Kyani.

Deze middag maakten we een waterraket. De uitleg was in het Frans. Mijn raket vloog superhoog. Het was een leuke activiteit.
Ik vind het hier leuk,
Julie.

Na de waterraket kregen we vrije tijd. We speelden in het beekje. We hebben 4 dammen gebouwd. Gelukkig scheen de zon om ons te drogen. Mijn broer had natte kleden, maar kan heel goed de was doen (misschien komt nog een video hier van) ... mama, dit is misschien een tip ;-)
Dikke zoen,
Quinten.

Deze avond hebben we weer lekker gegeten. We smeerden zelf onze broodje: kaas, salami, hesp, sla, eitjes, komkommer, broccoli, .... MMMMMMMMMMMMM !!!!!!
Deze avond is er nog een muziekquiz en dan Zzzzzzzzzzzzzz....

Vergeet ook niet om nog eens te luisteren naar de wit-groene lijn met Lewis, Guillaume, Evelyne en Jelle.
Morgen zullen Kjell, Chloe, Merel, Romi, Jeremy en Kaliana de blog schrijven.
Bradley, Maaike, Sarah en Renzo zullen inspreken op de wit-groene lijn.

Groetjes van de bloggers van deze avond.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Het zag er al weer een leuke dag uit, en vooral met dat weertje, vorig jaar geen weer voor het beekje en zwembroeken, dit jaar gelukkig wel. Nog veel plezier en een dikke knuffel voor Lisa.

Unknown zei

Het ziet er mij een leuke vakantie uit! Geniet er maar allemaal van. Nog veel plezier en hopelijk hebben jullie de komende dagen goed weer en lekker eten! :-D Leuk dat jullie in het beekje konden!!